Filéző

Ma már nem kell húsz percnél többet sétálni egy jó kenyérért

Amikor a karanténban az emberek elkezdtek kenyeret sütni, megtapasztalhatták, hogy ez egy kőkemény meló, és egyre ritkábban kérdezték, miért kerül ennyibe – erről is mesél Gerzsenyi András és Metz Alexandra, akik pár éve kalandvágyból alapították meg a skandináv szellemiségű Nor/ma pékséget, nemrég pedig megnyitották nagytestvérét, a Nor/ma Grandot is, ahol a pékáru mellett ebédmenüt, nyitott szendvicseket és natúrborokat is kaphatunk. De vajon mik a növekedés kockázatai, és hogy lehet elkerülni azokat? Hogy áll most a kávé- és pékségforradalom Magyarországon? És tényleg a pályaelhagyókból lesznek a legjobb pékek?
Kapcsolódó
Ki mondta, hogy egy Michelin-csillagos étteremben nem szabad tunkolni?
Az alig két éve indult Salt étterem pár hete kapta meg első Michelin-csillagát. Tóth Szilárd séffel és Boldizsár Máté üzletvezetővel beszélgettünk arról, hogy fér meg a fine dining a családias hangulattal. Filéző podcast.
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Tangó és Kes
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Kontra
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Kézivezérlés
Sorozatlövő
Határsértők
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik