Filéző

Ma már nem kell húsz percnél többet sétálni egy jó kenyérért

/
Letöltés
Amikor a karanténban az emberek elkezdtek kenyeret sütni, megtapasztalhatták, hogy ez egy kőkemény meló, és egyre ritkábban kérdezték, miért kerül ennyibe – erről is mesél Gerzsenyi András és Metz Alexandra, akik pár éve kalandvágyból alapították meg a skandináv szellemiségű Nor/ma pékséget, nemrég pedig megnyitották nagytestvérét, a Nor/ma Grandot is, ahol a pékáru mellett ebédmenüt, nyitott szendvicseket és natúrborokat is kaphatunk. De vajon mik a növekedés kockázatai, és hogy lehet elkerülni azokat? Hogy áll most a kávé- és pékségforradalom Magyarországon? És tényleg a pályaelhagyókból lesznek a legjobb pékek?
Kapcsolódó
Ki mondta, hogy egy Michelin-csillagos étteremben nem szabad tunkolni?
Az alig két éve indult Salt étterem pár hete kapta meg első Michelin-csillagát. Tóth Szilárd séffel és Boldizsár Máté üzletvezetővel beszélgettünk arról, hogy fér meg a fine dining a családias hangulattal. Filéző podcast.
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Buksó
Ziccer
Kontra
Tangó és Kes
Reklámszünet
Europoli
Zöldövezet
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Kézivezérlés
Sorozatlövő
Határsértők
Filéző
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.