Halálos, de fegyvertelen
A Tangó és Kes nyomon követi a bűnelkövetések sok évtizedes trendjeit, a bűntársadalom mocorgóit és „újításaikat”. Legendás leleplezések, soha el nem kapott elkövetők, eszes és balek tettesek, sorozatgyilkosok és maffiacsaládok, lebukások és lebuktatók itthonról és a világból. Magyar rendszerváltások és azt azokat követő bűntársadalmi, politikai és gazdasági összefonódások.
7 epizód
Nincs tévém, de a sorozatok azért jöhetnek!
Nyakunkon a hazai sorozatbumm, és végre egyre több minőségi produkció készül itthon. A készítőkkel és színészekkel járjuk körbe a magyar tévézést.
7 epizód
Kapásból, a léc alá.
A topfutball történései szórakoztató mélyelemzésben. Laikusoknak receptre, megszállott fanatikusoknak vény nélkül.
14 epizód
Ugyanazt a világot nézzük, csak van, aki másképp.
A 24.hu beszélgetéssorozata közgazdászokkal, írókkal, politológusokkal, művészekkel és mindenki mással, aki valami érdekeset tett le az asztalra, vagy gondol a világról. Az interjúk 30-60 percesek, mélyebb tartalommal, kötetlenebb stílusban.
8 epizód
A magyar gasztroforradalom úttörői.
A fine diningtól a környezettudatos életmódig mindent tudni akarunk a hazai gasztróról. Főleg azt, hogy kinek mit köszönhetünk.
5 epizód
A G7.hu gazdasági, közéleti podcastja.
Eljött az idő, hogy hallgassunk mi is az idők szavára és rávegyük a közönségünket is, hogy hallgassák a mi szavunkat is, ne csak nézzék, meg olvassák, mint eddig. Podcastokat indít a 24.hu, alább elmondjuk, hogy milyeneket és miért.
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.