Videó

jobbik

Vona: Nem kell szeretni egymást

A Jobbik tegnap a Fidesz székháznál demonstrált az ÁSZ pártot sújtó döntése ellen. Az elmúlt évek legfurcsább összetételű tüntetéséhez csatlakozott a Momentum, az LMP, részt vett rajta Juhász Péter, és felszólalt Puzsér Róbert is. Videó.

Zalavári Noémi
Szász Zsófia
mozgássérült

Mozgássérült gyerekeket tanítottak programozni (x)

Idén december 4. és 10. között kerül sor az Hour of Code kampányra, mely időszak alatt az Microsoft Magyarország és a Logiscool ingyen biztosít lehetőséget legalább 600 gyereknek a kódolás alapjainak elsajátítására a KODU és a Minecraft programok használata révén.

24.hu
orváb viktor

Gyerekek simogatták a Mikulás hasát Felcsúton

Felcsútra még a Mikulás is napokkal ezelőtt megérkezett, ráadásul kisvasúttal. Ebből az alkalomból mi is ellátogattunk a településre. Mivel stábunkat nem engedték forgatni a Mikulás-vonaton, megnéztük, hogy miként fest az ország legfontosabb községe advent első hétvégéjén. Ha még sosem járt Felcsúton, 360 fokos videónkon megtekintheti a Mészáros és Mészáros Kft. első számú telephelyét, Orbán Viktor házát és a Pancho Aréna árnyékából pillanatok alatt előbújó biztonsági őrt is.

Kálmán Mátyás
Zalavári Noémi
Logiscool

Programozósuli rögtön napközi után

A 3 éve működő Logiscool egy királylányokat, kutyusokat és dinókat tartalmazó programnyelv segítségével tanít programozás gyerekeknek. Az iskolahálózat alapítója szerint a digitális írástudás az egyik legfontosabb ismeret lehet a közeljövőben. Oktatókkal és diákokkal beszélgettünk. Videó.

Bárdi Bálint
Zalavári Noémi
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.