Szerintem

Szilágyi János vendége a Szerintem című podcast-műsorában Rónai Egon volt. A műsorvezető elmondta, miért lehetnek közömbösek a magyarok, és hogy ő hogyan kezeli a mocskolódó üzeneteket.
Szilágyi János podcast-műsorában Jordán Tamás beszél arról, miben különbözik leginkább a mostani szobafogságunk a börtöntől, és hogy milyen módszerekkel tartja össze a társulatát a kényszerszünetben.
Szilágyi János podcast-műsorában Till Attila jelentkezett be a szobafogságból, hogy elmondja, hogy viseli a járvánnyal járó bezártságot, mivel ütik el az időt otthon, és hogy összességében miért optimista.
Szilágyi János podcast-műsorában Ördög Nóra beszél arról, hogy a médiában is jelen van a nők és a férfiak közötti megkülönböztetés, és hogy miért csereszabatosak a női műsorvezetők.
Szilágyi János podcast-műsorában a társkeresőt vezető Kánya Kata beszélt arról, van-e olyan reménytelen ügyfele, akit nem ajánlana senkinek, és hogy elmegy-e az összehozott párok esküvőire.
Az irgalmasrendi szerzetes Szilágyi János podcast-műsorában beszélt a saját betegségéről és arról, hogyan kell bánni a súlyos betegekkel.
Nincs több erőszak a világban, mint régen, csak a hírközlés lett jobb – mondta az író Szilágyi János podcast-műsorában, ahol Gyöngyöspatáról és élete emlékezetes pofonjairól is beszélt.
A riporter közéleti, de nem politikai eseményekről kérdezi vendégét. Olyan témák kerülnek szóba, amelyekről mindenki beszél, és olyanok beszélnek róla, akiket egyébként az adott témáról e műsoron kívül nem kérdeznek.
Olvasói sztorik