Filéző

Magyarországon összemosódik a kebab a gyrosszal

De akkor mi is a különbség a kebab és a gyros között? Hány (száz) kiló csirke és borjú fogy a pultban egy nap? És reggelente tényleg nyársra tűzve érkezik a hús az étterembe? – ezeket az alapkérdéseket is körbejártuk a Filéző podcastban, amelynek eheti vendége Harsányi Attila, a Hari Kebab étterem vezetője volt. Szerinte a vendégélmény gyorséttermi szinten is legalább olyan fontos, mint a jó kaja, a Toyota vállalatirányítási módszere pedig egy bisztróban is aranyat érhet. Azt is elmesélte, hogy miért ragaszkodott hozzájuk Colin Farrell a budapesti forgatása idején.
Kapcsolódó
Ma már nem kell húsz percnél többet sétálni egy jó kenyérért
Hogy áll a magyar kávé- és pékségforradalom? És vajon tényleg a pályaelhagyókból lesznek a legjobb pékek? A Nor/ma pékség társtulajdonosai, Gerzsenyi András és Metz Alexandra a Filéző podcastban.
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Tangó és Kes
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Kontra
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Kézivezérlés
Sorozatlövő
Határsértők
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik