Láttuk, mi van az olasz barátokkal, úgyhogy én mindenki előtt pánikoltam be

A koronavírus-járvány alatt is igyekszünk folytatni a gasztrós podcastsorozatunkat: Az Igen nápolyi pizzázó tulajdonosával, Vidó Nórival beszélgettünk, őket hogyan érinti a veszélyhelyzet, hogyan tudják mégis átvészelni a következő pár hónapot, és hogy sikerült összehozniuk Budapest valószínűleg legdrágább raktárát tele olasz alapanyagokkal. Fogalmuk sem volt, hogy mikor tudnak legközelebb rendelni sonkát, mozzarellát vagy lisztet, úgyhogy a készülő új, római pizzás helyük raktárát pakolták tele, aminek a nyitását el kell tolniuk. Vidó Nórival szóba került a dolgozóik helyzete, hogy mennyire vált be a házhoz szállítás, és az is, hogy milyen extra nehézségeik adódtak olasz étteremként. A podcastet a szerkesztőségi hangstúdió helyett otthonról, videócseten vettük fel, a madárcsicsergésért és a telefonos minőségért elnézést kérünk.

Letöltés
Filéző - Podcast
A fine diningtól a környezettudatos életmódig mindent tudni akarunk a hazai gasztróról. Főleg azt, hogy kinek mit köszönhetünk.

Kiemelt kép: Marjai János / 24.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.