Kiemelt kép: Marjai János / 24.hu
Filéző
Láttuk, mi van az olasz barátokkal, úgyhogy én mindenki előtt pánikoltam be
2020. 04. 11. 17:44
A koronavírus-járvány alatt is igyekszünk folytatni a gasztrós podcastsorozatunkat: Az Igen nápolyi pizzázó tulajdonosával, Vidó Nórival beszélgettünk, őket hogyan érinti a veszélyhelyzet, hogyan tudják mégis átvészelni a következő pár hónapot, és hogy sikerült összehozniuk Budapest valószínűleg legdrágább raktárát tele olasz alapanyagokkal. Fogalmuk sem volt, hogy mikor tudnak legközelebb rendelni sonkát, mozzarellát vagy lisztet, úgyhogy a készülő új, római pizzás helyük raktárát pakolták tele, aminek a nyitását el kell tolniuk. Vidó Nórival szóba került a dolgozóik helyzete, hogy mennyire vált be a házhoz szállítás, és az is, hogy milyen extra nehézségeik adódtak olasz étteremként. A podcastet a szerkesztőségi hangstúdió helyett otthonról, videócseten vettük fel, a madárcsicsergésért és a telefonos minőségért elnézést kérünk.
A magyar gasztroforradalom úttörői.
A fine diningtól a környezettudatos életmódig mindent tudni akarunk a hazai gasztróról. Főleg azt, hogy kinek mit köszönhetünk.
Legfrissebb epizódok
Della
Első kézből
Filéző
Tangó és Kes
Reklámszünet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Szerintem
Sorozatlövő
Határsértők
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!