Szabadulás az Excel-tábláktól
Nem erre a pályára készültem, alapvetően közgazdasági végzettséggel rendelkezem, és egy banki középvezetői pozícióból csöppentem bele a vendéglátásba. (…) A lehetőség szembe jött családon belül. Váltani is szerettem volna, kiszellőztetni a fejemet az Excel-táblákból, és nagyon jól jött ki a dolog.
Nincs megérkezés
Ez egy élethosszig tartó tanulás, nem szabad úgy gondolnom egyik percben sem, hogy én megérkeztem. A konyhában minden egyes mozdulatunkkal arra törekszünk – akár kóstolás, akár halfilézés közben –, hogy következő alkalommal hogyan lehet jobban csinálni.
A kajaszelfi jó jel
Az külön jó visszajelzés, amikor a nyitott sushi pultunkból fél szemmel odasandítva látom, hogy letették az asztalra, és az első, hogy nyúlnak a vendégek a telefonért és fotózzák a tálat.
Hűtőbe be?
A házhoz szállított sushiknál két-három órára tudunk garanciát vállalni. Ha ezalatt elfogyasztjuk, semmiképpen ne tegyük a hűtőbe, mert a rizs megkeményedik és jelentősen romlik az élvezeti értéke.