Hogyan találja meg a spanyol konyha a helyét Magyarországon?
Értjük azt, hogyan működik a spanyol gasztronómia. A spanyolok imádják a disznót, mi is imádjuk a disznót, nagyon hasonló az alapanyaghasználatunk, és nagyon hasonló a fűszerezésünk. Kevés annyira pacalimádó nép van, mint a spanyol és a magyar.
Amikor a bezárás jótékony hatással bír
Visszás lesz talán ezt mondani, de nekünk, üzleti szempontból a covid tulajdonképpen jót tett, mert egész egyszerűen kiéheztette az embereket a Padronra, arra a szabadságra és arra az életigenlő gasztronómiai élményre, amit mi nyújtunk.
Ahhoz képest, hogy nem főételről van szó, még relatíve drága lehet a magyaroknak
Ha az ár-érték arányt nézzük, a tapasozásnak a hangulatában és az élményében van meg az a hozzáadott értéke, amit Magyarországon valószínűleg érdemes kifizetni.
A tapasozás mint életérzés
Minél több tapas bár vagy hasonló szemléletű hely van Budapesten – amely az ételt, az italt és a szociális együttlétet egylényegűnek kezeli –, annál jobb az társadalmi és vendéglátós szempontból is. Van a klasszikus elmegyünk, megvacsorázunk és megyünk haza-koreográfia, de annál sokkal jobb, ha nem megyünk haza.