Filéző

Magyarországon összemosódik a kebab a gyrosszal

De akkor mi is a különbség a kebab és a gyros között? Hány (száz) kiló csirke és borjú fogy a pultban egy nap? És reggelente tényleg nyársra tűzve érkezik a hús az étterembe? – ezeket az alapkérdéseket is körbejártuk a Filéző podcastban, amelynek eheti vendége Harsányi Attila, a Hari Kebab étterem vezetője volt. Szerinte a vendégélmény gyorséttermi szinten is legalább olyan fontos, mint a jó kaja, a Toyota vállalatirányítási módszere pedig egy bisztróban is aranyat érhet. Azt is elmesélte, hogy miért ragaszkodott hozzájuk Colin Farrell a budapesti forgatása idején.
Kapcsolódó
Ma már nem kell húsz percnél többet sétálni egy jó kenyérért
Hogy áll a magyar kávé- és pékségforradalom? És vajon tényleg a pályaelhagyókból lesznek a legjobb pékek? A Nor/ma pékség társtulajdonosai, Gerzsenyi András és Metz Alexandra a Filéző podcastban.
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Sorozatlövő
Határsértők
Olvasói sztorik