Filéző

Öt sima pizzához egy ember is elég, egy nápolyit meg öten készítenek

Papp Zoltán a Corvinuson végzett, de teljesen rákattant a pizzára. Azon belül is a nápolyi, pöttyös szélű pizza lett a szenvedélye, és pár éve saját üzletet nyitott. A Digó nem sokkal az Igen után indult, és először fesztiválokon tűnt fel, de végre van éttermük is, amelybe Gerendai Károly is beszállt. Papp Zoltán saját maga építette a kemencéjüket, és mesélt arról is, mitől nápolyi a nápolyi. A Filéző mai adásában a főszerep a pizzáé.
Várady Tibor: Még a drága kávé is viszonylag olcsó termék
Várady Tibor annak idején a Printában kezdte a kávés karrierjét, aztán megalapította az Espresso Embassyt. Beszélgettünk a kezdetekről, arról, hogy mit szabad cukrozni, illetve hogy min múlik a kávé minősége. 
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Tangó és Kes
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Kontra
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Kézivezérlés
Sorozatlövő
Határsértők
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik