Filéző

Mautner Zsófia: Végre egymásra találhat Budapest és a vidéki gasztronómia

A közös étkezés az egyik utolsó rituálénk, ahol körbeülünk egy asztalt, szemkontaktus van, és nem a kütyüinket bújjuk – vallja a Filéző podcast friss vendége, Mautner Zsófia, akivel arról is beszélgettünk, miként változtatta meg a főzéshez és evéshez való viszonyunkat az elmúlt másfél év, miért nagyon fontos, hogy összekapcsoljuk a vidéki és a budapesti gasztronómiát, mennyire konzervatív a magyarok ízlése, és mivel döbbentették meg nemrég egy dél-olaszországi piacon.
Kapcsolódó
Sárközi Ákos: Hiába főzök jól, ha bunkó a felszolgáló, és hiába cuki a felszolgáló, ha rossz az étel
Egy jó étterem nem a séfről, hanem a csapatról szól – véli Sárközi Ákos, akivel arról is beszéltünk, hogyan vészelték át a járványt, és milyen érzés, amikor az embert állandóan felismerik a tévéből. Filéző podcast.
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Sorozatlövő
Határsértők
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik