Filéző

Sárközi Ákos: Hiába főzök jól, ha bunkó a felszolgáló, és hiába cuki a felszolgáló, ha rossz az étel

A Filéző podcast vendége volt Sárközi Ákos, aki szerint egy jó étterem nem a séfről, hanem a csapatról szól. A csapatnak pedig a tanonc vagy a mosogatófiú éppúgy szerves része, mint a főnök. A Borkonyha és a Textúra séfjével beszéltünk arról is, hogyan hozta ki belőlük a válság a kreativitást, mit tanulhatnak a nézők A Konyhafőnökből, összeegyeztethető-e a hagyomány és az újító szellem, mennyire versenyképes a magyar konyha, miként lehet elkerülni a kiégést, illetve miért tud fárasztó lenni, ha még a mekibe sem ugorhat be az ember egy hamburgerért anélkül, hogy felismernék a tévéből.
Kapcsolódó
A terasznyitás eufóriája után még jöhet a feketeleves
Mindenki vendéget akar, úgyhogy olyan zaj lesz, mintha egymillió új étterem nyitna meg egyszerre Európában – mondja Herczeg Zoltán, a Dining Guide igazgatója, aki a Filéző podcast vendége volt.
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Első kézből
Buksó
Ziccer
Kontra
Tangó és Kes
Reklámszünet
Europoli
Zöldövezet
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Kézivezérlés
Sorozatlövő
Határsértők
Filéző
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.