Filéző

Mautner Zsófia: Végre egymásra találhat Budapest és a vidéki gasztronómia

A közös étkezés az egyik utolsó rituálénk, ahol körbeülünk egy asztalt, szemkontaktus van, és nem a kütyüinket bújjuk – vallja a Filéző podcast friss vendége, Mautner Zsófia, akivel arról is beszélgettünk, miként változtatta meg a főzéshez és evéshez való viszonyunkat az elmúlt másfél év, miért nagyon fontos, hogy összekapcsoljuk a vidéki és a budapesti gasztronómiát, mennyire konzervatív a magyarok ízlése, és mivel döbbentették meg nemrég egy dél-olaszországi piacon.
Kapcsolódó
Sárközi Ákos: Hiába főzök jól, ha bunkó a felszolgáló, és hiába cuki a felszolgáló, ha rossz az étel
Egy jó étterem nem a séfről, hanem a csapatról szól – véli Sárközi Ákos, akivel arról is beszéltünk, hogyan vészelték át a járványt, és milyen érzés, amikor az embert állandóan felismerik a tévéből. Filéző podcast.
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Tangó és Kes
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Kontra
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Kézivezérlés
Sorozatlövő
Határsértők
Olvasói sztorik