Az Oscar-gála napjaiban készült, telefonos interjúnkat itt lehet elolvasni Szántó Istvánnal:
Itt pedig a Spago megnyitásakor készült Wolfgang Puck-interjúnk olvasható:
És akkor pár kedvcsináló a podcastból:
Samuel L. Jackson kedvenc vadasa Budapesten is kóstolható
Az Oscar-menüvel szerettük volna elérni azokat a vendégeket, akik támogattak minket a kinti út alkalmával, nagyon sok megkeresés volt, hogy szeretnék megkóstolni. Nem is volt kérdés, hogy feltesszük az étlapra. Jó másfél hónapig fent volt, mostanában vettük le, ahogy a hírértéke már kisebb lett az eseménynek, viszont egy-két favoritnak bizonyuló tételt – mint a vadas marhapofa és a somlói galuska – így is megtartottunk.
Halló, itt Wolfgang Puck beszél!
Wolfgang Puck három-négyhetente felhív, hogy mi a helyzet felénk. Nekem ez is egy meglepő dolog volt az elején. Nagyon sokakkal dolgozik együtt világszerte, minden éttermében van egy séf, akivel közvetlen kapcsolatot tart. Ennyi év elteltével is szívén viseli a dolgot, és nemcsak egy vagyunk a sok közül, hanem tényleg érdekli is, miként boldogulunk. Valószínű, a hangomból és abból a pár mondatból le tudja szűrni, minden rendben van-e, és ha bármire szükségünk van, azonnal reagál.
Brand a semmiből
Annak ellenére, hogy Amerikában világsztárnak számít, és nincs ember, aki ne ismerné, lehet azt mondani, hogy az elmúlt egy évben a semmiből lett a Spago és Wolfgang Puck valaki itt Magyarországon. És ebből látszik, hogy milyen ereje van annak a brandnek, amit felépített: kevesebb mint egy év alatt sikerült felzárkóztatni a hírnevét nálunk is.
A Parlament jó szakácsiskola
A Parlament konyháján a vendéglátás minden szintjét ki lehetett tapasztalni. Valójában azokban az években sajátítottam el a magyar konyháról nagyon sok mindent. Közben pedig a külföldön szerzett tapasztalataimat is tudtam kamatoztatni akár protokolláris eseményeken, díszvacsorákon.