Filéző

Megnyitották új éttermüket, aztán bezárt az ország

A Filéző podcast vendége Barna Ádám volt, aki évekig a budapesti St. Andrea étterem séfjeként halmozta az elismeréseket, ám 2020 őszén elérkezettnek látta az időt az új kihívásokra: üzlettársával, Varga Sándorral közösen megnyitották Esztergomban a Bistro42-t, ami már az idén bekerült a Dining Guide TOP10-es listájára. De miért vált valaki ekkorát a világjárvány kellős közepén? Tényleg robbanás előtt állhat a vidéki vendéglátás? Mi mindent tanult Ausztriában eltöltött szakácsévei alatt? Hogy látja a húsételek jövőjét, és miért nem kedveli a műhúsokat? Létezik-e humor a gasztronómiában? Erről mind szó esik az adásban, akárcsak arról, hogy miért tekint inkább kézművességként, nem pedig művészetként a szakmájára.
Kapcsolódó
Olyan pho levest sehol nem kapsz Európában, mint Budapesten
Az lehet a pho itteni népszerűségének titka, hogy nagyon hasonlít egy húslevesre, mégis eléggé különbözik ahhoz, hogy izgalmas legyen. De vajon mi a vietnami konyha lényege? Filéző Podcast.
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Sorozatlövő
Határsértők
Olvasói sztorik