Filéző

Olyan pho levest sehol nem kapsz Európában, mint Budapesten

Az lehet a pho itteni népszerűségének titka, hogy nagyon hasonlít egy húslevesre, mégis eléggé különbözik ahhoz, hogy izgalmas legyen – mondja Vo Son Nam, aki hét éves volt, amikor a családja 1999-ben Magyarországra költözött, ma pedig már ő a szülei által alapított Hai Nam Pho Bistro üzletvezetője. De vajon mik a vietnámi konyha fő ismérvei? Tényleg reggel, délben, este eszik a pho-t? Miért különleges a rizstészta Budapesten és hogy kerül képbe a kávé? És milyen történelmi párhuzamok vannak Magyarország és Vietnám között? Filéző podcast.
Kapcsolódó
Ha fagyizód van, nincs nyarad
A mindszentkállai Kő fagyi? megnyitotta első fővárosi üzletét a Bartók Béla úton. De vajon mi a jó fagyi titka? Melyik fagyiből veszik a legtöbbet? És miért nem akarnak franchise-zá válni? Filéző podcast.
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Tangó és Kes
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Kontra
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Kézivezérlés
Sorozatlövő
Határsértők
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik