Filéző

Ha fagyizód van, nincs nyarad

A mindszentkállai Kő fagyi? pár év alatt a Balafonfelvidék kultikus fagyizójává nőtte ki magát, nem csoda, hogy tavaly, a pandémia kellős közepén megnyitották fővárosi üzletüket is a Bartók Béla úton. „Azt valljuk, hogy a chilis fagyi csípjen, a sóskaramell meg legyen sós” – mondja Rákár Gábor, aki a Filéző podcast vendége volt. Szerinte a karakteres ízeken túl a családias hangulat a legfontosabb, hiszen épp a lényeg veszik el, ha elsődleges céllá válik, hogy minél több gombócot adjanak el egy nap. De vajon melyik fagyi a legnagyobb sláger? Miért kulcsfontosságú, hogy jó volt-e a baracktermés Zánkán? És mihez kezdhet magával egy fagyizó télen?
Kapcsolódó
A világ legnagyobb tévedése, hogy rossz borból kell fröccsöt készíteni
Hogy válhatna Magyarország bornagyhatalommá? És miért választja valaki az itallapokat a hadsereg helyett? A magyar sommelier bajnok, Evans Victoria volt a Filéző podcast vendége.
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Sorozatlövő
Határsértők
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik