Filéző

Ameddig a tűzgyújtó folyadék illata lengi be az utcákat, addig nem biztos, hogy örülni kell annak, hogy mennyien grilleznek

A Barbecue sokkal több, mint egy mekis szósz vagy egy kertvégi, mulatozós műfaj, ami lassan kezd Magyarországon is átmenni a köztudatba. De vajon mi teszi olyan különlegessé a BBQ-húsokat, mennyibe kerül, ha valaki otthon akar belevágni, és mikor indul a szezonja egyáltalán? A Filéző podcast vendégei Jankovics Zoltán és Urbán Roland, a Tűztér – BBQ és Grill Hangadó házigazdái voltak, akik szerint az otthoni sütögetés jelenti az első lépést, hogy az ember egy étteremben is meg tudja különböztetni a jót a szartól. Ezért örvendetes, hogy sokan próbálkoznak a grillel és BBQ-val, de bőven van hova fejlődni.
Butaság, hogy tengeri halat csak a tengerparton szabad enni
Az jó, hogy elrugaszkodtunk a panírozott halrudacskák szintjéről, de van még hova fejlődnie a magyar halfogyasztásnak. Filéző podcast a Budaörsi Halpiac alapítójával.

A Tűztér – BBQ és Grill Hangadó podcast csatornáját itt találjátok.

Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Sorozatlövő
Határsértők
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik