Filéző
Borbás Marcsi: Nagyanyáinknak nem volt szemete, és hetente csak egyszer ettek húst
2020. 02. 02. 09:57
Bár a Gasztroangyal egyelőre véget ért, Borbás Marcsi nem tett le arról, hogy kikutassa és bemutassa a vidék csodáit. Nála a főzés csupán egy kommunikációs csatorna volt, hogy minél érdekesebb termelőkön keresztül kerüljünk közelebb a legjobb alapanyagokhoz. A Filéző legújabb adásában a műsorvezetőt arról kérdeztük, hogy miért hagyott fel a Gasztroangyallal, mit tudtak jobban nálunk a nagyszüleink, és hogyan kéne megőriznünk a magyarországi gasztronómiai hagyatékot.
A magyar gasztroforradalom úttörői.
A fine diningtól a környezettudatos életmódig mindent tudni akarunk a hazai gasztróról. Főleg azt, hogy kinek mit köszönhetünk.
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Első kézből
Ziccer
Buksó
Tangó és Kes
Reklámszünet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Szerintem
Sorozatlövő
Határsértők
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!