Filéző

Ki mondta, hogy egy Michelin-csillagos étteremben nem szabad tunkolni?

Az alig két éve indult Salt étterem pár hete kapta meg első Michelin-csillagát. Tóth Szilárd séffel és Boldizsár Máté üzletvezetővel beszélgettünk arról, hogyan fér meg a fine dining a családias hangulattal, mit tanultak a skandináv szemléletből, és miként lehet átvezetni a magyar konyhát a 21. századba. Esik szó még erdei gyűjtögetésről, szatmári ízekről, Magyarországon beszerezhetetlen alapanyagokról, szörpökről és fizetési metódusokról. Filéző podcast.
Kapcsolódó
Molnár B. Tamás: Előbb vált törzspártot a magyar polgár, minthogy az étkezési szokásain változtasson
A Filéző podcast vendége Molnár B. Tamás, a magyar gasztronómia elmúlt húsz évének egyik legbefolyásosabb alakja. Szóba kerül a friss Michelin-kalauz, a nemzeti önhazugságok és az is, hogy mi hozta haza őket a '90-es években.
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Sorozatlövő
Határsértők
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik