Filéző

Még ma is az IPA a kraft sörök kapudrogja

Hogy jut egy zugsörfőzde odáig, hogy 1500 férőhelyes szórakozóhelyet nyit? Hol húzódik a határ a kraft, a kézműves és a kisüzemi között? És meg lehet-e őrizni a minőséget, ha az évi 300 ezer literről 2 millió literre emelik a termelést? Erről is beszéltünk Németh Antallal és Prischetzky Botonddal, a Monyo Brewing Co. egyik alapítójával és kommunikációs munkatársával, akik hatalmas szintlépés előtt állnak egy komoly befektetőnek köszönhetően. Nemcsak a Monyolandet nyitották meg idén, de új üzemet is nyitottak, ahol már javában tartanak a próbakóstolások. A beszélgetésből az is kiderül, hogy áll a kézműves sörök forradalma a világban és nálunk.
Kapcsolódó
Megnyitották új éttermüket, aztán bezárt az ország
Barna Ádám a budapesti St. Andrea étterem séfjeként halmozta az elismeréseket, ám a tavaly ősszel, a járvány kellős közepén váltott, és új helyet nyitottak Esztergomban. Tényleg robbanás előtt áll a vidéki gasztronómia? Filéző podcast.
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Sorozatlövő
Határsértők
Olvasói sztorik