Filéző

Olyan pho levest sehol nem kapsz Európában, mint Budapesten

Az lehet a pho itteni népszerűségének titka, hogy nagyon hasonlít egy húslevesre, mégis eléggé különbözik ahhoz, hogy izgalmas legyen – mondja Vo Son Nam, aki hét éves volt, amikor a családja 1999-ben Magyarországra költözött, ma pedig már ő a szülei által alapított Hai Nam Pho Bistro üzletvezetője. De vajon mik a vietnámi konyha fő ismérvei? Tényleg reggel, délben, este eszik a pho-t? Miért különleges a rizstészta Budapesten és hogy kerül képbe a kávé? És milyen történelmi párhuzamok vannak Magyarország és Vietnám között? Filéző podcast.
Kapcsolódó
Ha fagyizód van, nincs nyarad
A mindszentkállai Kő fagyi? megnyitotta első fővárosi üzletét a Bartók Béla úton. De vajon mi a jó fagyi titka? Melyik fagyiből veszik a legtöbbet? És miért nem akarnak franchise-zá válni? Filéző podcast.
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Sorozatlövő
Határsértők
Olvasói sztorik