Filéző

A terasznyitás eufóriája után még jöhet a feketeleves

Mindenki vendéget akar, úgyhogy olyan zaj lesz, mintha egymillió új étterem nyitna meg egyszerre Európában – mondja Herczeg Zoltán, a Dining Guide étteremkalauz igazgatója, aki a Filéző podcast legújabb adásának vendége volt. A műsorban szó esett arról, hogy mik a veszélyek a nyitás utáni időszakban, hogyan kezelték a válságot Olaszországban, vagy épp az Egyesült Arab Emírségekben, illetve hogy miért nyit egy hollywoodi sztárséf luxuséttermet Budapesten a járvány kellős közepén?
Kapcsolódó
Bíró Lajos: Ma már köpködjük a múltat, de a korosztályom még emlékszik, hogy bizony mi is azt a trágyát főztük
Visszatérőben van a régi, kockás abroszos kisvendéglők világa, de már egy másik színvonalon – mondja Bíró Lajos, a Bock bisztró séfje, aki a mekis sajtburgertől sem riad vissza. Podcast.
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Tangó és Kes
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Kontra
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Kézivezérlés
Sorozatlövő
Határsértők
Olvasói sztorik