Filéző

A terasznyitás eufóriája után még jöhet a feketeleves

/
Letöltés
Mindenki vendéget akar, úgyhogy olyan zaj lesz, mintha egymillió új étterem nyitna meg egyszerre Európában – mondja Herczeg Zoltán, a Dining Guide étteremkalauz igazgatója, aki a Filéző podcast legújabb adásának vendége volt. A műsorban szó esett arról, hogy mik a veszélyek a nyitás utáni időszakban, hogyan kezelték a válságot Olaszországban, vagy épp az Egyesült Arab Emírségekben, illetve hogy miért nyit egy hollywoodi sztárséf luxuséttermet Budapesten a járvány kellős közepén?
Kapcsolódó
Bíró Lajos: Ma már köpködjük a múltat, de a korosztályom még emlékszik, hogy bizony mi is azt a trágyát főztük
Visszatérőben van a régi, kockás abroszos kisvendéglők világa, de már egy másik színvonalon – mondja Bíró Lajos, a Bock bisztró séfje, aki a mekis sajtburgertől sem riad vissza. Podcast.
Legfrissebb epizódok
Ziccer
Kontra
Tangó és Kes
Reklámszünet
Europoli
Zöldövezet
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Kézivezérlés
Sorozatlövő
Határsértők
Filéző
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.