Filéző

Bíró Lajos: Ma már köpködjük a múltat, de a korosztályom még emlékszik, hogy bizony mi is azt a trágyát főztük

Visszatérőben van a régi, kockás abroszos kisvendéglők világa, ám már egy egész másik színvonalon – mondja Bíró Lajos, a Filéző podcast legújabb vendége. A Bock bisztró séfje szerint nemcsak álszent, de értelmetlen dolog letagadni a magyar gasztronómia kádári múltját, mert ehhez képest legalább lehet értékelni a fejlődést. Azt is elmondta, miként vészelheti át a magyar vendéglátás a járványt, mit tanult a keleti gasztronómiából, hogyan éri meg, illetve hogyan nem éri meg külföldön dolgozni, és leesik-e az aranygyűrű az ujjáról, ha beugrik egy sajtburgerre a Mekibe, vagy a Burger Kingbe. De vajon mit érez a séf, amikor meglátja Koncz Zsuzsát és Presser Gábort asztalra várni a szakadó hóesésben?
Zing: Nincs olyan ember, aki ne ült volna le a bérbeadójával, hogy egy kis haladékot kérjen
A Zing Burger mára komoly franchise lett, a veszélyhelyzet bejelentésével viszont sokéves hátrányba kerültek, és az is kérdéses, hogyan tudják kihúzni a járvány végéig. A házhoz szállítás az egyetlen reményük.
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Sorozatlövő
Határsértők
Olvasói sztorik