Filéző

Életünk során két-háromszor sem ártana szakmát váltanunk

Fekete Antonio több mint húsz évet töltött a konyhán, de a séfszakmát a szakácskönyvekre és gasztrofotózásra cserélte. Hozzá járnak a profi séfek, a lassan profi amatőrök és a lelkes hobbiszakácsok is, ha fejlődni szeretnének. Szerint a szakácsoktatásunkkal komoly problémák vannak, amik a könyveknél kezdődnek, azok nélkül meg nehéz igazi áttörést elérni. A Filéző legújabb adásában szóba került, hogy egészséges néha új szakmába belevágni, és az is, hogy mit tud nyújtani egy olyan szakácskönyv, ami messze túlmutat a recepteken.
Borbás Marcsi: Nagyanyáinknak nem volt szemete, és hetente csak egyszer ettek húst
Bár a Gasztroangyal egyelőre véget ért, Borbás Marcsi nem tett le arról, hogy bemutassa a vidék csodáit. Az új Filéző podcastben szóba került, hogy miért tart szünetet, mit csináltak sokkal jobban a nagyszüleink, és hogyan vigyázzunk a magyar ételekre.
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Tangó és Kes
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Kontra
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Kézivezérlés
Sorozatlövő
Határsértők
Olvasói sztorik