Borbás Marcsi: Nagyanyáinknak nem volt szemete, és hetente csak egyszer ettek húst

Bár a Gasztroangyal egyelőre véget ért, Borbás Marcsi nem tett le arról, hogy kikutassa és bemutassa a vidék csodáit. Nála a főzés csupán egy kommunikációs csatorna volt, hogy minél érdekesebb termelőkön keresztül kerüljünk közelebb a legjobb alapanyagokhoz. A Filéző legújabb adásában a műsorvezetőt arról kérdeztük, hogy miért hagyott fel a Gasztroangyallal, mit tudtak jobban nálunk a nagyszüleink, és hogyan kéne megőriznünk a magyarországi gasztronómiai hagyatékot.

Letöltés
Borbás Marcsi: Nagyanyáinknak nem volt szemete, és hetente csak egyszer ettek húst
Bár a Gasztroangyal egyelőre véget ért, Borbás Marcsi nem tett le arról, hogy bemutassa a vidék csodáit. Az új Filéző podcastben szóba került, hogy miért tart szünetet, mit csináltak sokkal jobban a nagyszüleink, és hogyan vigyázzunk a magyar ételekre.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.