A Pipacs Pékséget több mint öt évvel ezelőtt alapította Fülöp Ádám és Tóth Márton, hogy visszahozzák a kézműves, biokenyereket az életünkbe. Nem péknek készültek, de gyorsan váltottak, és Franciaországban tanulták ki a szakmát. A Filéző legújabb adásában körbejártuk, miért nem természetes a jó minőségű pékáru Magyarországon, miért csúcs, hogy ennyi hobbipék süt otthon, és miért lehet kockázatos profi pékséget indítani.
A magyar gasztroforradalom úttörői.
A fine diningtól a környezettudatos életmódig mindent tudni akarunk a hazai gasztróról. Főleg azt, hogy kinek mit köszönhetünk.
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Filéző
Reklámszünet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Szerintem
Sorozatlövő
Határsértők
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!