Filéző

A kenyérsütés nagyon szexi

A Pipacs Pékséget több mint öt évvel ezelőtt alapította Fülöp Ádám és Tóth Márton, hogy visszahozzák a kézműves, biokenyereket az életünkbe. Nem péknek készültek, de gyorsan váltottak, és Franciaországban tanulták ki a szakmát. A Filéző legújabb adásában körbejártuk, miért nem természetes a jó minőségű pékáru Magyarországon, miért csúcs, hogy ennyi hobbipék süt otthon, és miért lehet kockázatos profi pékséget indítani.
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Sorozatlövő
Határsértők
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik