Filéző

Ahogy olcsóbb lett az utazás Thaiföldre, egyre népszerűbb lett a thai konyha itthon is

Ma már sokfelé találkozhatunk Budapesten thai konyhával, de másfél évtizede, amikor a Parázs Thai Étterem megnyitott, még nem ez volt a helyzet. A Filéző podcast vendége Ambrus Krisztián volt, aki lassan tíz éve dolgozik a Jókai utcai Parázsban, amelynek ügyvezetője is. Beszélgettünk a legnépszerűbb fogásokról, a thai gasztronómia változatos arcairól, valamint, hogy miért számít, hogy hova járnak a budapesti thai közösség tagjai enni egy jót.
Kapcsolódó
Magyarországon összemosódik a kebab a gyrosszal
De akkor mi is a különbség a kettő között? És reggelente tényleg nyársra tűzve érkezik a hús az étterembe? – ezeket a kérdéseket is körbejártuk a Filéző podcastban, amelynek vendége a Hari Kebab étterem vezetője volt.
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Sorozatlövő
Határsértők
Olvasói sztorik