Nemcsak az egészségre, hanem a kulináris élményre is rámennek
Ez a legfontosabb része: az egészség és az, hogy ugyanolyan vagy hasonló ízvilágot tudjunk produkálni ezekkel a termékekkel.
Egyre növekvő vendégkör
Az emberek 50–60 százalékának van valamilyen problémája, emésztési gondja, rezisztenciája. Rengeteg az inzulinrezisztens, a fiatalabb generációból is egyre több ember küzd ezzel, amely valószínűleg azzal függ össze, hogy a táplálékok, amiket beviszünk, nem megfelelőek. Ezért azt mondom: mindenki az ügyfelünk.
Magyarországon pörög, külföldön hiányzik
Külföldön ez még nincsen elterjedve, miközben nagyon nagy piaca van. Ha nem menne Magyarországon jól az üzlet, akkor rég külföldben gondolkodnék, mert ez egy kiaknázatlan piac – az európai és az amerikai egyaránt.
A cukrászok vagy imádják, vagy utálják
Ez két teljesen külön dimenzió. Felveszek egy cukrászt hozzánk, aki eddig csak hagyományos cukrászatban dolgozott – rengetegszer fordult elő, hogy nem találta meg ebben a dimenzióban a világát. Teljesen más fehér lisztből megsütni egy tortát, mint datolyából meg mandulalisztből összerakni egyet, vagy útifűmaghéjat használni. Azt figyeltem meg az elmúlt hét évben, hogy vannak bizonyos cukrászok, akik kifejezetten szeretik ezt a vonalat, és vannak, akik abszolút nem, ez a két véglet van.