Filéző

Pestre kitehetjük a megtelt táblát, Budára kell menni reggelizni

A Filéző adásában ezúttal a brunch-kultúrát beszéljük ki az egyik népszerű budapesti reggeliző tulajdonosával, Dékány Bélával. A Törökméz nemcsak az étlap miatt érdekes, hanem mert Budán nyílt évekkel ezelőtt. Főleg magyarok járnak ide, és állnak akár sorba szombatonként. A környék felfutását és a legjobb budapesti brunch-lelőhelyeket mind érintettük a beszélgetésben, és azt is, hogyan vág bele valaki egy ilyen üzletbe vendéglátós tapasztalat nélkül.
Hlatky-Schlichter Hubert a magyar gasztróról, a fejlődésről és a sóher milliárdosokról
Korán rájött, hogy neki még sok köze lesz a vendéglátáshoz. Azóta szerzett egy Michelin-csillagot, meghatározó helyeket nyitott, és küzd a turistacsapdák ellen.

Kiemelt kép: Csanádi Márton / 24.hu

Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Tangó és Kes
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Kontra
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Kézivezérlés
Sorozatlövő
Határsértők
Olvasói sztorik