Hlatky-Schlichter Hubert a magyar gasztróról, a fejlődésről és a sóher milliárdosokról

Már az érettségi után tudta, hogy a gasztronómiával keresztezni fogják egymás útját, majd kisebb kitérők után visszatért a vendéglátáshoz. Övé a progresszív tojásos nokedlis Babel, a Kiosk és a Clark Ádám téren a Leo is, úgyhogy van némi tapasztalata a minőségről, és arról, hogy tényleg csak pénz kérdése-e az igényesség. Hlatky-Schlichter Huberttel még a Babel Michelin-csillaga előtt beszélgettünk arról, ő hogy látja Budapestet és a benne rejlő lehetőségeket.

Letöltés
Image: 73867123, Gerendai Károly 24.hu podcast felvételen, Place: budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com
Gerendai Károly: Ha a magyarokon múlna, csődbe mehetnének a csúcséttermek
A Filéző podcast legújabb adásában Gerendai Károly volt a vendégünk, akivel végigvettük a vendéglátásban töltött évtizedeket, és azt, hogy a magyarok mennyire nyitottak a fine diningra.
September 1885:  A mob of white coal miners attacking Chinese immigrants who worked  during a strike at the mines in Rock Springs, Wyoming.  (Photo by MPI/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.