Szórakozás

Chrissy Teigen összes megnyilvánulásának múzeumban lenne a helye

Chrissy Teigen már tíz éve is ismert volt modellként, de az még önmagában nem volt túl izgalmas, hogy van egy szép nő, aki a Sports Illustrated vagy a Glamour címlapjain szerepel. Akkor viszont már mindenki elkezdett foglalkozni vele, amikor modellként arról beszélt, hogy gyűlöl diétázni, sőt, eleve a diéta kifejezést is utálja. Majd összejött John Legend énekessel, ez tovább dobott a hírnevén, most pedig már ott tart, hogy saját szakácskönyve van, és az egyik legszórakoztatóbb, legőszintébb celeb, akinek tweetjeit és megnyilvánulásait múzeumban kéne mutogatni.

Nyilván Chrissy Teigen Instagramján is láthatunk pelenkareklámokat és olyan posztokat, amikben krémeket próbál eladni nekünk, miután neki is fizettek ezért, de nem ez a jellemző. Pláne nem a Twitterén, ahol előszeretettel fejti ki véleményét mindennel kapcsolatban. Nemrég mondjuk annyira besokallt egy videó láttán, amin egy klasszik „Karen” hisztériázott egy boltban – amiért rászóltak, mert nem viselt maszkot –, hogy Teigen azt írta, mostantól napi 20 óra helyett csak 20 percet tölt majd a neten.

A celebek többsége azt sem feltétlenül szereti reklámozni, ha plasztikáztatja valamelyik testrészét, azt pedig egészen biztosan nem nyilvánosan éli meg, ha esetleg megbánja a beavatkozást. De akkor jön Chrissy Teigen, aki Instagramján bejelenti, hogy inkább kiveteti melléből a szilikont, majd posztolja kislánya üdvözlőlapját is, amin az áll:

jó szórakozást a melled kiszedéséhez.

Az amerikai Glamournak egyébként azt mondta, húszévesen csináltatta meg a mellét, de akkor még nem gondolkodott előre, és leginkább a bikinis fotózások miatt plasztikáztatott:

Úgy voltam vele, hogy ha pózolok és a hátamon fekszem, akkor is álljanak rendesen. Aztán gyerekeim születtek, a mellem tele lett tejjel, emiatt pedig megereszkedett, úgyhogy cseszhetem.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés, Jún 28., 2020, időpont: 4:04 (PDT időzóna szerint)

És a legutóbbi fotója mellett is hasonlóan őszintén fogalmazott, amikor azt írta:

Ne felejtsd a méhnyakrákszűrést és a mellműtétet, akkor sem, ha itt a világvége. (…) Menj el te is egy vizsgálatra, már ha van rá lehetőséged (ebben az elcseszett országban).

Utalva ezzel a koronavírus-járványra, ami továbbra sem csillapodik az Egyesült Államokban, na meg úgy összességében utalva minden másra is, ami jelenleg az államokban zajlik, hisz továbbra is egyike azon celebeknek, akik nyíltan és kicsit sem finoman támadják Donald Trumpot már megválasztása óta.

Leginkább utóbbi miatt követik sokan Teigent, na meg azért, mert a többi influenszerrel és modellel ellentétben nem magáról posztol állandóan fotókat, hanem egészen hétköznapi dolgokat oszt meg, például hogy a gyerekei idióta jelmezekbe öltöznek, hogy odaégette a kaját, vagy január elsején úgy kíván boldog újévet, hogy egy olyan fotót tesz ki, amin épp az orrát fújja. És teszi mindezeket nagyon, de tényleg nagyon viccesen.

Tökéletesen jellemzi Teigen hozzáállását a világhoz, hogy kiposztolta az őt alázó DailyMail-cikk címét is, miszerint a családi nyaraláson bezárkózott egy szobába a síró gyerekei elől, és ehhez Teigen csak annyit fűzött hozzá, hogy „még jó”.

De nézzük az egyik első posztját Twitteren, amiben azt írta, szerinte a kutyája leharapta a mellbimbóját, de nem meri megnézni, majd megkérdezte, hogy ugye pont ilyeneket kell twittelni.

Most tényleg, ki ír ki ilyet? Teigen!

Össze kéne hasonlítani a májamat egy olyan emberével, aki nem vesz be egyszerre négy Aszpirint, naponta kétszer!

Mutasson valaki még egy hírességet, aki ilyet posztol:

A sálamnak valamiért kakaszaga van, de annyira hideg van, hogy muszáj az arcom köré tekernem és elviselnem.

Egy őszinte mondat a szülésről:

Senki nem mondta, hogy én is pelenkában fogok hazajönni.

Egy őszinte mondat az anyaságról:

Már nem tudom megkülönböztetni a gyerekdalokat és az igazi zenét. Lehalt az agyam.

És egy őszinte mondat az életről:

Gyakorlatilag addig frissítgetem a weboldalakat, amíg meg nem halok a francba.

Ki ne tudna azonosulni ezzel:

Már azt sem tudom, mi az a BB krém, és most azt mondjátok, hogy már van CC is?

Vagy ezzel:

Néha kifejezetten dühít, hogy nem vagyok olasz.

Szerencsére összefoglalta az internet lényegét is:

Szeretem, amikor az ismerőseim lájkolják egy fotómat, mert akkor tudom, hogy mégsem haragszanak rám valamiért.

És zárjuk a cikket egy fontos poszttal:

Nagyon hülye és fáradt vagyok, úgyhogy ne várjatok most tőlem semmit.

Kiemelt kép: Instagram/Chrissy Teigen

Ajánlott videó

Olvasói sztorik