Foci

Futsalos fradistával készül az MTK az NB I-re

A Ferencváros futsalcsapata bejelentette hivatalos honlapján, hogy Karacs Dániel a labdarúgó NB I-be visszajutó MTK-hoz szerződik.

Gyerekkorom óta ezért edzek és küzdök. Rengeteg csalódáson vagyok túl, nagyon sokszor hitegettek és csaptak be, de úgy gondoltam, nem adhatom fel. Ahogy a pályán is mindig küzdök a végsőkig, úgy azon kívül sem adtam fel. Tudtam, hogy a kemény munka eredményre vezet, és most úgy tűnik, igazam lett. Egyik szemem sír, a másik nevet. Örülök, hogy megadatik a lehetőség, hogy nagypályán bizonyítsak a legmagasabb osztályban, viszont szomorú vagyok, mert így a futsalt nem folytathatom, és hét év után el kell hagynom a Fradit. Ezt szívem szerint sosem tettem volna meg

– mondta Karacs a ferencvárosiak honlapján.

A 23 esztendős védő ebben a szezonban 24 bajnoki mérkőzésen két gólt szerzett az NB III Keleti csoportját megnyerő Monorban, eközben pedig rendszeresen pályára lépett a futsal NB I-ben, amelyben eddig 14 meccsen 11 góllal segítette a kiesés ellen küzdő FTC-t. Azáltal, hogy szerződtette az MTK, Karacs befejezi a futsalt.

fotó: ftcfutsal.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik