Ziccer

Kiket visz az Eb-re Rossi?

A friss Ziccerben BL-továbbjutókkal és tizenegyes-elemzéssel kezdünk, elmélázunk azon, hogyan juthat ki az orosz kitiltás farvizén egy Eb-re Izrael, beszélünk a sudribunkó Carragherről, hogy aztán végül Marco Rossi válogatottjának felkészülési meccsekre kihirdetett keretéig jussunk el.

2016 óta nem láttunk tizenegyespárbajt a BL-ben, most viszont mindjárt két párharc is így dőlt el két napon belül – de mit tanulhatunk vajon az Arsenal sikeréből és az Inter némiképp váratlan buktájából? Unalmas-e a BL-végjáték, vagy ez minden, ami kitelhet a végletesen kasztosodó nemzetközi klubfutball működési dinamikájából?

Kálnoki Kis Attila és Kele János párosához ezúttal Marosi Gergely, a Sport24 szakírója csatlakozott, hogy segítsen megfejteni a hét futballdilemmáit: a kis színesektől (Jamie Carragher sudribunkó „poénja”, Emma Hayes beszólása a csapaton belüli párkapcsolatokra), a fajsúlyosabb témákon (miért vehet vajon részt Izrael az UEFA versenysorozataiban, ha az oroszok nem) át, egészen a mély szakmázásig (min múlik egy büntetőpárbajban, hogy ki hibázik, és hogyan állhat össze Rossi Eb-kerete).

Kapcsolódó
Szoboszlai nem farsangol, Gera Zoltán szintet lép
Önmagát karikírozza-e a magyar sportsajtó, amikor Szoboszlait kérdezi? Van-e nagyobb edzői rivalizálása a futballtörténelemnek, mint Jürgen Kloppé és Pep Guardioláé? Mennyit fejlődött az utánpótlás-válogatott élén Gera Zoltán mint edző, és hova futhat ki a pályája? Kérdések és válaszok a legújabb Ziccerben!
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Sorozatlövő
Határsértők
Olvasói sztorik