Tech

Így találja meg az idei 9 legjobb instagramos képét

2017 végén szinte mindenki azt posztolgatta, hogy melyik képei kapták a legtöbb lájkot a képmegosztó oldalon: a 2017 best nine egyszerűen készített kollázst a legnépszerűbb fotókról. Idén is elérhető ez a lehetőség: csak a felhasználónevére van szükség hozzá, feltéve, ha nyilvános a profilja.

A #2018bestnine ugyanott érhető el, mint a 2017-es kollázskészítő, még a weboldal neve is ugyanaz maradt: 2017bestnine.com. Ez azonban ne tévesszen meg senkit: a program mégis az idei legjobb képeket válogatja össze, méghozzá azt a kilencet, amire a legtöbb lájk érkezett. Több applikáció is van hasonló célra, de ez az, ami tavaly óriási népszerűségre tett szert, és ez az is, amit a legegyszerűbb használni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Stuth Nagy Niki (@thewanderingjournalist) által megosztott bejegyzés, Jan 2., 2019, időpont: 7:35 (PST időzóna szerint)

Ha szeretné tudni, melyek voltak a legnépszerűbb képei 2018-ban, nem kell mást tennie, mint nyilvánosra állítania a profilját (akár csak erre a néhány percre is), és egyszerűen beírnia a felhasználónevét. A programnak néhány percre van csak szüksége arra, hogy leszűrje, az elmúlt egy évben melyik képeire érkezett a legtöbb kedvelés. Az eredmény egy letölthető és megosztható fotó, amit bármelyik közösségi profiljára elküldhet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik