Szórakozás

Apa lesz az NSYNC-es Lance Bass

Sőt, lehet, hogy rögtön ikrei lesznek.

Lance Bass már régóta beszél azon vágyáról, hogy gyereke lehessen férjével, most pedig nagyon úgy tűnik, hogy valóra is válik. A Heather Dubrow’s World című podcastben árulta el a jó hírt, hogy úgy tűnik, végre sikerrel jár a mesterséges megtermékenyítés, ahogy arról beszámol a DailyMail.

Nagyon közel járunk már. Tudom, hogy ezt már régóta mondogatom, amikor vendég vagyok a műsorodban, de egy hosszú folyamat volt. Tudod, hét donorral is próbálkoztunk, de hetedjére úgy néz ki, hogy sikerült. Szóval remélhetőleg a következő hetekben már be tudok jelenteni valami, ami ok lesz az ünneplésre.

Sőt, alapvetően ikrekkel próbálkoztak a mesterséges megtermékenyítéssel, szóval ha minden jól megy, akkor két gyereke is lesz rögtön.

Legközelebb ők is itt lesznek. Azért ők természetesen, mert ikrekkel próbálkozunk, de ez még kérdéses, hogy összejön-e. De ja, jövőre már gyerekünk lesz.

Bass-nak régi vágya az apaság, ráadásul úgy érzi, hogy az idő is sürgeti, derült ki, miután rákérdeztek a műsorban, hogy készen áll-e rá.

Már rég készen állok, viccelsz velem? Olyan sokáig tolódott. Alig várom, hogy apa legyen. Tudod, 40 vagyok. Szóval, úgy érzem ideje már. Nagyon régóta várok már erre.

Kiemelt kép: Michael Kovac/Getty Images, The Environmental Media Association

Ajánlott videó

Olvasói sztorik