Foci

Arsene Wenger Kassai Viktort bírálja

Az Arsenal menedzsere szerint a magyar játékvezető sokat hibázott a keddi, Braga elleni Bajnokok Ligája csoportmeccsen.

Nem sikerült jól a londoni csapat számára a BL keddi játéknapja, és akkor finoman fogalmaztunk. Egyrészt Cesc Fabregas ismét megsérült, és Emanuel Eboué is ramaty állapotban fejezte be a 2-0-s vereséggel záruló találkozót (begyulladt a térde).

Ennél is aggasztóbb lehet az Arsenal drukkereinek, hogy a csapat a vereség miatt akár ki is eshet a BL-ből, ha az utolsó körben nem szerzi meg a három pontot.

Arsene Wenger amondó, a játékvezetői ötös (már két alapvonali asszisztens is közreműködik ebben az évben a legrangosabb európai sorozatban) mérkőzést befolyásoló hibákat vétett. Ez az ötös történetesen honfitársainkat jelenti: Kassai Viktor játékvezetőt, Ring György, Vámos Tibor asszisztenseket, Fábián Mihály és Andó-Szabó Sándor alapvonali asszisztenseket (Bede Ferenc volt a hatodik spori).

“Olyan csapat volt az ellenfelünk, amelyik nem akart játszani, mindent elkövetett, hogy lassítsa a mi játékunkat. Nem voltunk elég kreatívak. A szombati kudarc nem okozhatta a mostani vereséget, főleg azért nem, mert hét játékosom nem is játszott azon a meccsen, másokat pedig pihentettem” – kezdte értékelését Wenger.

“A játékvezető nagyon sokat hibázott a mai meccsen, ami érthetetlen. Az is megmagyarázhatatlan, miért kapott Carlos Vela sárga lapot műesésért. Helyette járt volna nekünk a 11-es. Ez volt a meccs fordulópontja” – vágott oda Kassainak az Arsenal menedzsere.

Kétségtelen, az eset a 78. percben, még 0-0-s állásnál történt. Matheus a 83. és a 93. percben lőtt gólt, ezzel nyert a Braga 2-0-ra.

A találkozó két gólja:

AJÁNLOTT LINK:

Wenger kiakadt a Braga elleni vereség után (sport.co.uk)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik