Ziccer

Kiket visz az Eb-re Rossi?

A friss Ziccerben BL-továbbjutókkal és tizenegyes-elemzéssel kezdünk, elmélázunk azon, hogyan juthat ki az orosz kitiltás farvizén egy Eb-re Izrael, beszélünk a sudribunkó Carragherről, hogy aztán végül Marco Rossi válogatottjának felkészülési meccsekre kihirdetett keretéig jussunk el.

2016 óta nem láttunk tizenegyespárbajt a BL-ben, most viszont mindjárt két párharc is így dőlt el két napon belül – de mit tanulhatunk vajon az Arsenal sikeréből és az Inter némiképp váratlan buktájából? Unalmas-e a BL-végjáték, vagy ez minden, ami kitelhet a végletesen kasztosodó nemzetközi klubfutball működési dinamikájából?

Kálnoki Kis Attila és Kele János párosához ezúttal Marosi Gergely, a Sport24 szakírója csatlakozott, hogy segítsen megfejteni a hét futballdilemmáit: a kis színesektől (Jamie Carragher sudribunkó „poénja”, Emma Hayes beszólása a csapaton belüli párkapcsolatokra), a fajsúlyosabb témákon (miért vehet vajon részt Izrael az UEFA versenysorozataiban, ha az oroszok nem) át, egészen a mély szakmázásig (min múlik egy büntetőpárbajban, hogy ki hibázik, és hogyan állhat össze Rossi Eb-kerete).

Kapcsolódó
Szoboszlai nem farsangol, Gera Zoltán szintet lép
Önmagát karikírozza-e a magyar sportsajtó, amikor Szoboszlait kérdezi? Van-e nagyobb edzői rivalizálása a futballtörténelemnek, mint Jürgen Kloppé és Pep Guardioláé? Mennyit fejlődött az utánpótlás-válogatott élén Gera Zoltán mint edző, és hova futhat ki a pályája? Kérdések és válaszok a legújabb Ziccerben!
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Tangó és Kes
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Kontra
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Kézivezérlés
Sorozatlövő
Határsértők
Olvasói sztorik