Szórakozás

Kirabolták Radics Gigit és zenekarát a koncertjükön, milliós értékű a kár

Fülöp Dániel / 24.hu
Fülöp Dániel / 24.hu
Az énekesnő telefonját is elvitték, ami tele volt a kislánya féltve őrzött fotóival.

Radics Gigi hétfő este tette közzé azt a posztot az Instagramján, amiben arról ír, mekkora kár érte őt és a zenekarát. Mint írja, sokat gondolkozott, hogy el merje-e mondani a nyilvánosság előtt, hogy mi történt vele a koncertjén, végül úgy döntött, megteszi.

Hiszen ez is velem történt, hozzáteszem életemben először, emiatt is túlságosan sokkoló élmény volt számomra, hogy ez így előfordulhat. Rájöttem, hogy eddig túl jóhiszeműen ítéltem meg embertársaimat, mindig próbáltam a szépet és a jót meglátni még azokban is, akik esetleg arrogánsan viselkedtek velem

– fogalmazott, hozzátéve: szerette volna átadni ezt a „kicsit naiv világszemléletet” a kislányának is, de ezek után nem biztos benne, hogy jót tesz ezzel.

Miután az egyik hétvégi koncertemen kiraboltak minket, a zenekaromat és engem is, milliós értékben vittek el tőlünk dolgokat, többek között a telefonomat is, ami tele volt a kislányom féltve őrzött fotóival a kezdetektől, nagyon szomorú vagyok. Szörnyen romlott világban élünk, elhatalmasodott néhány embertársunkon a gyűlölet, a hatalomvágy, vagy csak valamilyen függőség, ami beárnyékolja életük hátralévő részét. Sajnálom őket, sajnálom magunkat, azokat, akik csak szeretni akarnak önzetlenül és szeretve lenni nem csak szeretteik által, hanem más kedves embertársaik által is. Félek, hogy ez már elveszett és nincs többé, mert a pénz minden jóérzést felemésztett.

Azt írja, túl fogja ezen tenni magát, de szerette volna elmondani, mit érez most.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ℝ (@gigiradicsofficial) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik