Ziccer

Mi volt a terv, Skócia?

Tükörsima német siker az Eb-nyitányon, de vajon kell-e rettegjünk az egymás elleni meccstől? Mit rontott el Skócia, és miért tündökölt a teljes német támadógépezet? Meccsnapi Eb-kibeszélő, első epizód.

Már az első félidőben lerendezte Eb-nyitómeccsét a német válogatott: a skótok kapura sem néztek, sőt, az ellenfél térfelét sem nagyon látogatták a 2024-es Európa-bajnokság első mérkőzésén, Münchenben.

Brodarics Tamással, a Score Training System szakmai vezetőjével elsősorban azt vitattuk meg, mi lehetett a skótok meccsterve. Miért hagyták zavartalanul szervezni és irányítani Kroost? Miért nem tudtak semmit sem kezdeni a WirtzMusiala tengellyel? Hogyan ficánkolt Gündogan, és minek köszönhetően lubickolhatott Kimmich?

Az 5-4-1-ből villámgyorsan 6-3-1-be visszacsúszó skót kezdőfelállás hiányosságait látva Steve Clarke szövetségi kapitány már a harmincadik percre 5-3-2-re rendezte át csapatát, de mire a változatás megtörtént, a meccs már eldőlt. Boncasztalon Porteous borzalmas piros lapja, az ezúttal remekül vizsgázó videóbíró, Havertz önbizalma, Nagelsmann zsenije, de az is, mit tanulhat a magyar válogatott stábja a skótok arcpirító vereségéből.

Játssz a 24.hu Eb-tippjátékával és nyerj értékes ajándékokat, esetleg próbáld ki magad a Ziccer fantasy ligájában (kód: cff2zF), légy te a legjobb, és a torna után gyere el vendégként az adásba! Szombaton 17:00-tól pedig tarts velünk élőben a YouTube-on, ahol a Ziccer következő epizódjában a Magyarország-Svájc mérkőzés tanulságait értékeljük majd közösen!

Kapcsolódó
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Tangó és Kes
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Kontra
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Kézivezérlés
Sorozatlövő
Határsértők
Olvasói sztorik