Ziccer

Nem ez a válogatott plafonja, nincs még kimaxolva a Rossi-csapat

Az elmúlt évtizedekben a szurkoló csak álmodozni tudott egy olyan magyar labdarúgó-válogatottról, amely rendszeresen főszereplő a saját mérkőzésén. Marco Rossi csapata azzá vált. 12 mérkőzés óta veretlen, az Európa-bajnoki selejtező G csoportját megnyerve, tükörsimán jutott ki a jövő évi Eb-re.

A Ziccerben Marosi Gergellyel, a Sport24 állandó szerzőjével és Aranyossy Áronnal, a 24.hu sportszerkesztőjével először a vasárnapi örömünnep (Magyarország-Montenegró 3-1) kapcsán

  • a Szoboszlai-hatásról, és arról beszélgettünk, mi okozta a látványos montenegrói rövidzárlatot, Radulovic kapitány csapatának frusztrációját, amely aztán a hajrában egészen durva belépőkben öltött testet,
  • de szó esett Nagy Ádám játékintelligenciájáról és Balogh Botond remek teljesítményéről is,
  • míg Dibusz Dénes Gulácsi Péter összevetésben előkerült egy meglepő statisztikai mutató.
  • Az adás második felében a nagy menetelés, a veretlenül zárt év kapcsán
  • Marco Rossiról, a csapatának ötéves fejlődési ívéről, a válogatott saját meccsein való főszereplővé válásról és arról ejtettünk szót, hogy ilyen sikersorozat után meddig tartható posztján a magyarrá váló kapitány, elcsábíthatja-e mondjuk egy topligás, pláne egy Serie A-s csapat.
Kapcsolódó
A Szoboszlai soha nem érhet véget
Egy szurkoló futballtörténete a magyar válogatott csütörtöki Eb-kvalifikációjától a Montenegró elleni Szoboszlai-varázslatig, barátságoktól ellenfélsértegetésen át a futballikonok örökkévalóságáig.  
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Sorozatlövő
Határsértők
Olvasói sztorik