Ziccer

Hrutka János az Eb-selejtezős rajtról: Egyetlen kudarcot és sikert sem tudunk a helyén kezelni

Idei első két meccsét megnyerte a magyar labdarúgó-válogatott, különösen a második, a Bulgária elleni Eb-selejtező okozott örömet a mutatott játék és három gól miatt, egyben derűlátást is keltett a szurkolókban a jövőt illetően.

A Ziccerben a 24-szeres válogatott labdarúgóval, Hrutka Jánossal, és Marosi Gergellyel, a Sport24 állandó szerzőjével az észtek és a bolgárok elleni mérkőzések kapcsán arról beszélgettünk,

  • vajon miért érkezett ilyen naiv játékelképzeléssel Budapestre  az Eb-selejtezős ellenfél szövetségi kapitánya, Mladen Krstajic? Bulgária a látottak alapján hol végezne az NB I-ben? Milyen taktikai újítással lepte meg Marco Rossi bolgárokat?
  • Tényleg rivalizál egymással Szoboszlai Dominik és Sallai Roland, ha igen, a kő-papír-olló mellett miben?
  • Hol lehet a helye a magyar csapatban az MLS-ben újra remek idénykezdetet produkáló Gazdagnak és Sallóinak?
  • Mennyiben tükrözi a honi klubok munkáját a válogatott sikere? Hova, kihez nyúlhat Rossi, ha a Gulácsi/Dibusz, Orbán, Szoboszlai, Sallai tengelyből kiesik valaki, netán egyszerre többen is?
  • Mindezek alapján tényleg csalódást keltő lenne-e, ha Rossi csapatát Szerbia és Montenegró is megelőzné a selejtező végén, és így nem jutna ki egyenes úton a 2024-es Eb-re?
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Sorozatlövő
Határsértők
Olvasói sztorik