Ziccer

„A Fradi már most közép-európai topcsapat és ezt tovább lehet építeni”

Pörögnek az események az európai klubfutballban, a Bajnokok Ligájában már vannak csapatok, melyek megváltották jegyüket a legjobb nyolc közé, de az Európa Ligában is lejátszották az első meccseket a nyolcaddöntőkben.

A Ziccerben ezúttal Buzsáky Ákos 20-szoros válogatott labdarúgóval, és Aranyossy Áronnal, a 24.hu sportrovatának szerkesztőjével beszéltük át a hét közbeni mérkőzéseket.

  • Megvitattuk a Chelsea-Dortmund (2-0) párharcot, főképp a továbbjutást végleg eldöntő tizenegyest, illetve annak újrarúgatását.
  • A Benfica tükörsima továbblépése (5-1) kapcsán Buzsáky elmesélte portói tapasztalatait, hogyan, főképp milyen többlépcsős versenyrendszerrel építi fel a portugál futball a fiatal tehetségeket úgy, hogy a legjobbak végül több millió eurós játékossá váljanak.
  • Beszéltünk a Bayern München szokatlanul visszafogott, ezért tán testidegennek mondható reaktív taktikájának okairól, amellyel szerda este végül eredményesen fojtotta meg Mbappé játékát, és nullázta le a PSG-t (2-0).
  • És végül arról is szót ejtettünk, tényleg volt-e kétgólnyi különbség a Bayer Leverkusen javára a Ferencváros ellenében, vagy megalapozott az a szurkolói érzet, hogy a döntetlen végeredmény közelebb állt a játék képéhez? Illetve van-e esélye a Fradinak a továbbjutásra?
Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Sorozatlövő
Határsértők
Olvasói sztorik