Kultúra

Ebben a szanatóriumban akkor is beteget csinálnak belőled, ha nem vagy az

Az A Cure for Wellness című horrorban gyógyulás helyett örök rabságra számíthatnak majd azok, akik az intézménybe tévednek. Trailer.

Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!

– hirdeti Dante Alighieri művében a Pokol kapujának emlékezetes felirata és bizony ez a sor abszolúte érvényesnek mutatkozik a Gore Verbinski rendezésében készülő A Cure for Wellness című misztikus horror helyszínére is, amely egy különös wellness centerről fog szólni. A produkcióhoz most megjelent az első poszter és az első előzetes, melyek egy szemet gyönyörködtető, ugyanakkor felettébb hátborzongató filmet vetítenek előre.

New Regency Productions
New Regency Productions

A szinopszis szerint a film főhőse egy multicég ambiciózus fiatal alkalmazottja lesz, akit a főnökei Svájcba küldenek, hogy kerítse elő azt a fejest, aki azóta nem hallat magáról, hogy odautazott “feltöltődni”. A Dane Dehaan által megformált srác útnak is indul és ellátogat abba az Alpokban található wellness centerbe, ahová állítólag az elveszett góré ment. Megérkezését követően feltámad benne a gyanú, hogy valami nincs rendben a hellyel, ahol miután félelmetes dolgokat tapasztal, az ott dolgozók őt is “betegnek” diagnosztizálják és pácienst faragnak belőle. Az ifjú eztán rájön, hogy ez a szanatórium nem egyszerűen börtön, de maga a földi pokol, ahonnét nincs menekvés, legalábbis élve semmiképp.

Dehaan mellett Jason Isaacs, Mia Goth, Adrian Schiller és Celia Imrie játsszák a főbb mellékszerepeket a horrorban, amely február 17-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik