Élet-Stílus

Megalázták, szívatták saját gyereküket a YouTube-nézettségért

Az igazságszolgáltatás igazságot szolgáltatott.

Nagy kő eshet le most a szívéről sok YouTube-nézőnek, kommentelőnek és jóérzésű embernek. Az igazságszolgáltatás közbenjárására megszűnhet egy (két) ártatlan gyerek folyamatos szívatása és megalázása.

A DaddyOFive nevű YouTube-csatornát működtető apuka, Mike Martin és jelenlegi – második – felesége, Heather az átverős / családi videókból csináltak pénzt. Ebben még nem is lenne semmi extra, sok ilyen csatorna létezik. Sőt: van köztük olyan is, amelynek üzemeltetői már átléptek bizonyos erkölcsi határokat, gondoljunk csak a gyereke megölésével többször is viccelődő apukára.

Ám a DaddyOFive mégis sokkal gusztustalanabb volt bármelyik konkurensnél.

Méghozzá azért, mert míg például a fentebb említett esetben felnőtt szívatott felnőttet (hiszen a barátnőjét verte át azzal, hogy leejtette a kissrácot), a DaddyOFive csatornán rendszeresen az egyik gyerek volt a „poénkodások” áldozata.

A családban a legfiatalabb fiút, Codyt többek között az alábbi viccekkel alázták meg:

  • elhitették vele, hogy szétverték az X-box-át egy kalapáccsal,
  • azt hazudták neki, hogy örökbe fogadták,
  • meggyanúsították, hogy tintát öntött a földre a szobában – holott maguk a szülők voltak a tettesek.

Az utóbbihoz hasonló másik esetben rendetlenséget csináltak a fiú szobájában, majd irgalmatlan trágár szidalmak közepette leüvöltötték a fejét, amiért tagadni merte, hogy ő tette, hazugnak nevezték, amitől a kisfiú zokogásban tört ki.

Egy másik videóban az apja tiszta erőből nekilökte Codyt a szekrénynek. De ha a szülők épp békén hagyták, akkor azt vették videóra, ahogy valamelyik másik gyerek veri őt.

Íme néhány szemétkedés egyetlen videóban, megtekintését senkinek sem ajánljuk. (A videó alatt a sztori folytatódik).

A videók alatt egyre több kommentelő emlegetett gyermekbántalmazást, és több YouTube-sztár is felemelte a hangját a srácok védelmében, végül a kilencéves Cody és nővére, Emma (12) szülőanyja, Rose Hall az ügyvédjével bejelentette: feljelentést tett az ügyben, amelynek következtében a két gyereket elvették Mike Martintól, és szülőanyjuknál helyezték el őket. Az alábbi friss fotó szerencsére arról tanúskodik, hogy a két gyerek már biztonságban van.

Twitter/Nickmon1112

A DaddyOFive-csatornáról pedig időközben eltűntek a gyalázatos felvételek, helyettük egy olyan videó jelent meg, amelyben a gyerekeket megalázó apa és jelenlegi felesége nyilvánosan bocsánatot kérnek, és elmondják: nagyon sajnálják, hogy olyasmiket vettek fel, és tettek ki az internetre, amiket nem lett volna szabad. Újranézték más szemmel a felvételeket, és már belátják, hogy hibáztak.

(Persze ennek a videónak is magas lett a nézettsége.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik