Szórakozás

Csősz Bogi elmondta, hogy mennyi ideig váratta a férjét, amíg lefeküdt vele

És hogy milyen feladatokat adott neki addig.

A luxusfeleség a Szerelemcsütörtök műsorában mesélt férjével való megismerkedéséről és arról, hogy mi mindent kellett megtennie a párjának azért, hogy bejusson az ágyába.

Egy nő legyen játékos, adjon is meg nem. Adjuk meg a férfinek a lehetőséget, hogy menjen és teljesítse a feladatokat. Ezt csináltam a férjemmel is. Tudtam, hogy ő nem egy egyéjszakás kaland. Nyilván látta, hogy ki vagyok, meg milyen nő, de úgy viselkedtem, mint egy kislány. Mindenféle feladatot adtam neki. Mindenhová el kellett engem vinnie. Operába, balettra, sétálni, utazni, stb., de én addig nem engedtem még egy csókot sem. Nyilván ő nem tudott róla, hogy hány szeretőm volt, meg mennyit pasiztam. Azt gondolom, hogy ha egy férfit kiválasztunk, hogy ő egy komolyabb férfi lehet mellettünk, akkor játsszuk el a kis naiv, finom, fiatal nőt, aki nem is tud igazából az életről semmit. Legalább egy másfél hónapot várattam és játszottam az elérhetetlent

– mondta Csősz Boglárka, aki a mai napig kerüli a túlzott érdeklődést a férje iránt.

Nekem mindig egy nagyon fontos dolog volt, hogy ha tudtam, hogy komoly kapcsolatot akarok, akkor sosem hívtam fel a pasit. És a mai napig is az van, hogy a férjemnek kell felhívnia. Ő érdeklődjön, érdekelje, hogy mit csinálok, kivel vagyok. Ne én hívogassam a férjemet. Egy nő legyen titokzatos, ha kell tűnjön el. Ne küldözgessünk sms-eket egy pasinak, ne zavarjuk. Ha meg akarunk vele találkozni, akkor meg jelenjünk meg.

Csősz Bogi kertje ránézésre nagyobb, mint a Budai Arborétum
Konkrétan akkora, hogy a következő Jurassic World ott is foroghatna.

Kiemelt kép: YouTube/Lia T

Ajánlott videó

Olvasói sztorik