Bart Dániel: Az arany folyam – A sör életrajza, Corvina, 2022
10 +1 új gasztronómiai tárgyú könyv
Ghillie Basan: MEZZE – Kis fogások, nagy társaságok. HVG Könyvek, 2022
Paul Hollywood: Kenyér – Reggelire, ebédre, vacsorára. Partvonal, 2022
Paul Hollywood: Süssünk együtt! Partvonal, 2022
Horváth Judit-Király Ágnes: Fermentált konyha. HVG Könyvek, 2022
Alexandra Jones: Sajtimádók zsebkönyve, Corvina Kiadó, 2022
Josh Niland: Hal, mindenestül, Alexandra, 2022
Kner Piroska: Szakácskönyv – Parti Nagy Lajos: Árnyékporocska – Kner Piroska élete és receptjei. Magvető, 2021
Mautner Zsófi: Egy év a konyhámban – új kiadás. 21. Század, 2022
Rézi néni szakácskönyv. Nemzeti Örökség Kiadó, 2022
Saly Noémi: Kalán lisztel stábold bé – Szerecsek Anna szakácskönyve Vajdahunyad, 1848 körül. Ab Ovo, 2022
+1
Kovács Dávid Gábor: Whisky zsebkönyv, Corvina, 2022