10 remek új szakácskönyv
Váncsa István szakácskönyve – Ezeregy+ recept, Libri, 2021,
Krausz Gábor: Családom és egyéb receptfajták – #krausztronomia, Partvonal, 2021,
Pataki János: Székelyföld ízei, Fekete Sas, 2021,
Irina Georgescu: Kárpátok ízei, HVG Könyvek, 2021,
Giorgio Locatelli: Ízek Szicíliája, Alexandra Kiadó: 2021,
Segal Viktor – Vida József: Sercegés és erdőzúgás, Pannon Értéktár, 2021 (Széchenyi Zsigmond),
Emma asszony (Ignotus): A hét szakácskönyve, Hermit Könyvkiadó, 2021,
A szakácsmesterségnek rövid leírása, Attraktor, 2021,
Yotam Ottolenghi – Ixta Belfrage: Zamat, Gabo, 2021 (vega kísérleti),
Fördős Zé: Brutális kaják, SK Kiadó, 2021.