A következő élő közvetítés része Ez volt Trump utolsó esélye

Atom a buli

„Nem ismerem Putyint, nem a barátom! Putyin túljárt Hillary eszén. Ők épp nukleáris robbanófejeket fejlesztenek, mi meg nem teszünk semmit.” – magyaráz Trump, aki a kezdeti nyugalom után elkezdett hevesebben gesztikulálni.

„Messzire jutottunk a bevándorlás témájától, de most már hagyom, hogy reagáljanak erre a témára” – összegez Wallace és Clintonnak adja a szót.

„Ironikusnak találom, hogy épp a nukleáris fegyverekkel példálózik” – mondja Clinton. „Ő, aki korábban nagyon gavallér módon kezelte a nukleáris arzenálunkat. Az a helyzet, hogy ez rendkívül nagy felelősséggel jár: négy perc telik el onnantól, hogy az elnök kiadja a parancsot és aközött, hogy ez a parancs eljut azokhoz, akiknek ki kell lőnie a nukleáris tölteteket. Érthető módon nem túl lelkesítő, ha olyasvalakinek az ujja van az indítgombon, mint Donald Trump.”

„Közel 200 kongersszusi érdemérem tulajdonosa támogat” – válaszol Trump. „Egyébként csak annyit mondtam, hogy újra kell tárgyalni a nukleáris megállapodásainkat, mert nem tudjuk megvédeni az összes szövetségesünket. Hillary csak arra koncentrál, hogy azt mondtam, „nukleáris fegyverek”.

„Én csak magát idéztem” – reagál Clinton.

„Tőlem sehol nem talál erre vonatkozó idézetet!” – szól közbe Trump

„Donald szét akarja rombolni a megállapodásainkat, én együtt dolgoztam ezekkel a szövetségeseinkkel” – próbálja mondani Clinton, de Trump ismét félbeszakítja.

„Lépjünk tovább a gazdaságra!” – vágja át a gordiuszi csomót Wallace.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik