Háromharmad

Napirend után: A magyarok többsége egyetért Orbán Balázzsal?

Magyar Péter támadásba forduló védekezései, miniszterelnöki dorgálások, a Tiszát kontrolláló Duna: Bánszegi Rebeka, Bita Dániel és Nagy Gergely Miklós válaszol a hallgatói kérdésekre a Napirend után adásában, amelyet mostantól a 24 Extra Csúcs csomagjának előfizetői hallgathatnak meg oldalunkon.

Mostani adásunkban ezekre a kérdésekre válaszoltunk:

  • Szerintetek miért lép fel ennyire agresszíven Magyar Péter Hont András és Hadházy Ákos ellen a Diákhitel Zrt. ügyeiben? Szerintetek így jár el jól, hogy támad, vagy politikailag jobban megérné, ha azt mondaná, hogy Rogán Antal utasításaira muszáj volt aláírnia bizonyos szerződéseket?
  • Orbán Balázs ’56-tal kapcsolatos kijelentései nagy port kavart. A Fidesz azóta tudatta, lezártnak tekinti az ügyet, verbális dorgáláson kívül nem érte retorzió Orbán Balázst. Tudjuk, hogy a Fidesz folyamatosan szondázza a lakosságot, szerintetek kijelenthető-e, hogy a magyarok többsége egyetért Orbán Balázzsal?
  • Annak ellenére, hogy a megnevezettek közül mindenki tagadta, hogy részt vesz a Duna Párt megszervezésében, szerintetek mennyire lehetne haszna, támogatottsága, realitása egy olyan, a DK, Fidesz, Mi Hazánk, Tisza pártokon kívüli kisebb pártokból létrejövő koalíciónak, azzal a fő üzenettel, hogy szeretné, ha a Tisza kormányt váltana, de azt is, hogy legyen mellett kontroll?
A teljes cikket előfizetőink olvashatják el.
Már csatlakoztál hozzánk? Akkor a folytatáshoz!
Ha még nem vagy a 24 Extra előfizetője, ismerheted meg a csomagokat.

Már előfizető vagyok,

Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Sorozatlövő
Határsértők
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik